Contacteer Ons

Ga naar de relevante afdeling hieronder
Onze medewerkers nemen spoedig contact met u op.

Navigeer sneller

Gebruik onderstaande sneltoetsen om sneller naar een afdeling te navigeren.

Heeft u een algemene vraag?

Onze adviseurs nemen spoedig contact met u op

Veelgestelde vragen

Ik heb graag een offerte. Kan dat?

Zeker. Wanneer u een kennismakend gesprek hebt aangevraagd, zal u bij afloop een vrijblijvende offerte ontvangen. Tijdens het kennismakend gesprek zal onze sales verantwoordelijke de nodige gegevens verzamelen zodat deze u een persoonlijke offerte kan bezorgen. Nadien kiest u zelf of u wenst in te gaan op ons voorstel.

Vraag een kennismakend gesprek aan.

Kan ik een bestaand product onderzoeken om te kijken of ik een gelijkaardig product kan laten maken?

Dat klopt. Sinds januari 2024 is het mogelijk voor elke professional om gebruik te maken van onze Lab Services. Hierbij kunnen potentiële klanten een staal of product opsturen die wij gaan analyseren. Naargelang het gekozen pakket bekijken wij of deze formule nog aangepast kan worden door de potentiële klant wanneer deze een gelijkaardig product wenst te ontwikkelen bij Laurette Labs.
Wanneer laatstgenoemde een dossier opent dan zal de kost van de analyse worden verrekend als korting op de eindfactuur.

Kan ik Laurette Labs gebruiken zonder ervaring met cosmetica?

Zeker wel. Voor de eerste keer een eigen formule of product ontwikkelen kan soms wat overweldigend overkomen. Ons team zal jou bijstaan tijdens het hele proces. Wij helpen jou bij het ontwikkelen van de formule, geven suggesties over welke ingrediënten je het beste kiest en staan jou bij in het selecteren van de beste verpakking voor jouw product. Als je een vraag hebt dan mag je deze zeker stellen. Zo maken wij er samen een leerrijk ontwikkelingsproces van.

Ik heb een collega die ook haar eigen producten wenst. Krijg ik daar een korting voor?

Wanneer je collega’s of andere klanten verwijst naar ons via ons Referral Benefits Programma dan geniet jij van extra 5% extra korting per verwijzing. Zo kan je nog meer besparen tijdens de productie van jouw product en gaat jouw winstmarge nog hoger zijn.

Kan een custom formule maken echt zo goedkoop zijn?

Ja, dankzij onze strategische investeringen in zowel grote- als kleine faciliteiten, kunnen wij ook aan goedkope prijzen een op-maat-gemaakte formule maken voor kleine bedrijven. Dat is interessant voor schoonheidsinstituten of beauty experten die nog maar net gestart zijn en toch hun eigen merk willen lanceren.
Traditionele laboratoria hebben enkel grote infrastructuur die enkel grote klanten kunnen bedienen, hetgeen zich weerspiegelt in een voorafgaande ontwikkelingskost van meer dan €10.000 en nadien nog een extra minimale bestelhoeveelheid van 1.000 tot soms wel 20.000 stuks per product. Dergelijke traditionele laboratoria zijn dus helemaal niet toegankelijk voor kleinere bedrijven.

Hoelang duurt de productie?

Dit is afhankelijk van de duur van de ontwikkelingsfase. Wanneer er minder aanpassingen dienen te gebeuren aan de samples, dan kan de productie sneller plaatsvinden.

Daalt de prijs bij het ontwikkelen van meerdere producten?

Ja. Wanneer u meerdere producten wenst te ontwikkelen binnen hetzelfde dossier dan geniet u van bundelkorting. Deze is afhankelijk van de pakketten die u wenst te combineren. Zo zal bijvoorbeeld een plus-pakket + een pro-pakket meer korting geven dan bijvoorbeeld 2x starterpakket.
Merk op dat de kosten voor het ontwikkelen van uw formule slechts een éénmalige kost is. Bij een tweede productie betaalt u alleen voor de productie.
Ook als u meer stuks zou bestellen (bijvoorbeeld 250 stuks i.p.v. 100 stuks) dan daalt de prijs per stuk dankzij de schaalvoordelen.

Wie maakt reeds gebruik van Laurette Labs?

Verschillende professionals maken reeds gebruik van onze dienstverlening, waaronder schoonheidsinstituten, apotheken, wellness centra, bedrijven met een eigen merk, content creators,  etc. Bekende namen waaronder Pairi Daiza, CCEP en Hyatt maken deel uit van ons portfolio.
Raadpleeg ons portfolio voor wat inspiratie en voorbeelden van projecten die wij reeds hebben gerealiseerd met onze klanten.

Leveren jullie diensten apart?

Het enkel (bijv). afvullen van een product dat u aanbrengt, is niet mogelijk gelet op de geringe rendabiliteit.
Wanneer u een product door ons laat ontwikkelen en produceren is afvullen bijvoorbeeld wel mogelijk.

Ik heb een eigen formule. Kunnen jullie deze voor mij herproduceren?

Het herproduceren van een bestaande formule (voor minder dan 1.000 stuks) is helaas niet rendabel en doen wij in principe niet.

Kan ik een sample laten maken om te zien of mijn product mogelijk is?

Elke professional kan een sample laten produceren door onze dienst onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor kan men evalueren of het wel mogelijk is om het geviseerde product verder te ontwikkelen en later op de markt te brengen. (Voor meer info, bezoek onze Lab Services pagina).
Het voordeel is dat je niet gebonden bent aan het openen van een dossier achteraf. Wanneer de sample in lijn ligt met jouw verwachtingen dan kan je alsnog deze sample(formule) laten verfijnen en verder laten ontwikkelen door onze laboranten van Laurette Labs. In dat geval dan krijg je de kost voor deze sample terug als korting op de eindfactuur. Het maken van de sample kost jou op het einde dan niets.
Merk op dat je niet met de door ons gemaakte sampleformule naar een ander laboratorium kan stappen voor de verdere ontwikkeling en productie, tenzij je alle intellectuele eigendomsrechten zou overnemen van ons.

Hoe lang moet ik wachten op een custom formule?

De exacte duur van het hele proces is moeilijk in te schatten aangezien de klant elk aspect van het product zelf kan bepalen. De gemiddelde duur voor onderzoek en ontwikkeling bedraagt 7 maanden (inclusief labo testen).
Dankzij onze infrastructuur kunnen wij tijd winnen en in slechts enkele weken een Full-Service project aan een record-timing produceren. Traditionele laboratoria hebben minstens 12 maanden nodig om een custom formule te lanceren. Onze snelste lancering bedroeg 9 maanden.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping