Laurette Labs

Referral Benefits 

In het kort

R

Verwijs een vriend of collega en krijg beiden 5% korting

Van toepassing op het Private Label Plus Pakket, Pro Pakket en Full Service Pakket. Niet van toepassing op Private Label Starter Pakket. 

R

Stapel je Korting op tot 30%

Verwijs je 6 vrienden of collega’s met succes? Dan krijg je tot 30% korting op jouw volgende samenwerking met Laurette Labs. Laurette Labs behoudt het recht om al dan niet bijkomende korting te geven bij het overschrijden van het aantal aangegeven referrals en de toepassing op welbepaalde pakketten te beperken.

Hoe werkt het?

Vraag je referral code aan

Ben je al klant bij Laurette Labs en ken je vrienden of collega’s die ook hun unieke product wensen te ontwikkelen in lage hoeveelheden en scherpe prijzen?

Vraag jouw persoonlijke referral code aan via jouw vertegenwoordiger of contacteer ons via de contact form.

Deel je referral code met vrienden

Deel jouw referral code met vrienden en collega’s die ook interesse hebben in het ontwikkelen van hun uniek product.

Wanneer zij hun eerste project starten bij ons dan kunnen zij jouw code aan ons geven om 5% korting te ontvangen.

Ontvang jouw korting

Van zodra jouw vriend of collega zijn dossier heeft geopend dan krijg jij jouw 5% korting.

De korting kan je meteen gebruiken bij jouw volgende project of spaar jouw kortingen op tot 30%.

Voorwaarden

R

Toepassingsgebied

De korting is enkel van toepassing op de productie van de formule (fase 2), en heeft geen betrekking op de ontwikkelingspakketten (fase 1) zoals beschreven op deze website (zie pagina m.b.t. de prijzen), tenzij anders aangegeven.

R

Maximum korting van 30%

Verwijzingen zijn beperkt tot 6 referrals. Bij elke referral zal gevraagd worden of de klant deze wil opsparen tot het maximum van 30% korting of hij/zij deze wil gebruiken voor hun eerst volgende project bij Laurette Labs.

R

Cumuleren van promoties en kortingen

Wanneer er reeds andere promoties gelden, dan zal de korting pas worden verrekend na aftrek van de geldende promotie, tenzij het opstapelen van de promotie en korting uitdrukkelijk wordt uitgesloten.

Voorwaarden

R

Geldigheid

De kortingen zoals beschreven op deze pagina of algemene voorwaarden zijn enkel van toepassing op de dienstverlening van Laurette Labs en zijn slechts geldig voor één jaar, te rekenen vanaf de verzilvering/het moment wanneer de verwijzer aanspraak kan maken op de korting.

In geval van meerdere verwijzingen zal de datum van de oudste verwijzing blijven gelden voor het totaal van de verwijzingen. Bij het verstrijken van het jaar vervallen alle kortingen.

R

Succesvolle verwijzing/referral

De goedkeuring/beslissing van de vriend of collega komt overeen met het onderschrijven van de relevante documenten, al dan niet gepaard met het overmaken van de opstart- en administratiekosten gelieerd aan hun dossier. Vanaf dan kan de verwijzende partij aanspraak maken op de 5% korting.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping