Afspraak maken

Plan een afspraak in onze agenda

Maak een afspraak voor Private Label

Private Label omvat het ontwikkelen van uw eigen product op maat van uw bedrijf.

Welke zaak heeft u?

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en onze Privacy Policy en bevestigt u dat u hebt kennis genomen van de Private Label prijzen op onze website.

Wanneer u niet komt opdagen op de afspraak behoudt Laurette Labs het recht om de administratie- en verplaatsingskosten in rekening te brengen.

Maak een afspraak voor White Label

White Label omvat het aankopen van onze bestaande producten, gepersonaliseerd met uw logo of etiket.

Welke zaak heeft u?

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en onze Privacy Policy en bevestigt u dat u hebt kennis genomen van de White Label prijzen op onze website.

Wanneer u niet komt opdagen op de afspraak behoudt Laurette Labs het recht om de administratie- en verplaatsingskosten in rekening te brengen.

Veelgestelde vragen

Waarom betaal ik een opstart- of verplaatsingskost?

De verplaatsingsvergoeding dekt alle kosten van onze medewerkers om langs te komen om alle diensten met u te bespreken tijdens het verkennend gesprek. Wij zullen op al uw vragen antwoorden en uw wensen noteren m.b.t. het samenstellen van uw formule. 
Dit anti-misbruik mechanisme moet verkeerde of valse afspraken voorkomen waardoor onze sales verantwoordelijken voor een gesloten deur komen te staan op het moment dat de afspraak zou moeten doorgaan. Deze vergoeding zorgt ervoor dat vergissingen worden vermeden.
Deze vergoeding wordt omgezet in een korting wanneer de klant beslist om verder te gaan met het ontwikkelen van het product. De eerste afspraak is in dat geval dan gratis.

Ik heb meerdere formules nodig. Krijg ik dan korting?

Dat klopt. Wanneer klanten meerdere formules ontwikkelen in hetzelfde dossier dan krijg je korting volgens ons step-up systeem op het volgende product. Het bedrag hangt af van het aantal formules dat je wenst te ontwikkelen bij ons en soort pakketten je kiest. Deze korting zal verrekend worden bij de productiefase (niet de ontwikkelingsfase).
Je kan ook nog extra korting krijgen (tot 30%) wanneer je collega’s of andere klanten verwijst naar ons via ons Referral Benefits Programma. Zo kan je nog meer besparen tijdens de productie van jouw product en gaat jouw winstmarge nog hoger zijn.

Kan ik Laurette Labs gebruiken zonder ervaring met cosmetica?

Zeker wel. Voor de eerste keer een eigen formule of product ontwikkelen kan soms wat overweldigend overkomen. Ons team zal jou bijstaan tijdens het hele proces. Wij helpen jou bij het ontwikkelen van de formule, geven suggesties over welke ingrediënten je het beste kiest en staan jou bij in het selecteren van de beste verpakking voor jouw product. Als je een vraag hebt dan mag je deze zeker stellen. Zo maken wij er samen een leerrijk ontwikkelingsproces van.

Ik heb een grotere hoeveelheid nodig. Kan dat?

Natuurlijk. Wanneer je een groter volume nodig hebt, dan schalen wij onze productie op. Het voordeel is dat de prijs per eenheid zal dalen bij grotere volumes (>500 stuks).
Het absoluut minimum voor Laurette Labs is slechts 10 stuks (White Label Starter) en is toegankelijk voor alle ondernemingen, inclusief starters.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping