Laurette Labs

Bijkomende informatie

Over Ons

R

Laurette Labs: jouw partner voor private label cosmetica

Wil jij jouw eigen, unieke verzorgingsproducten ontwikkelen voor jouw zaak met kleine afnames en aan scherpe prijzen? Dan is Laurette Labs voor jou. Onze experten begeleiden jou in dit leerrijk en boeiend proces van het op de markt brengen van jouw eigen producten. Ons team helpt jou van concept tot lancering.

Wens je Vegan, Cruelty-Free, Palm-Free, COSMOS, ECOCERT,… producten te ontwikkelen? Laurette Labs ontwikkelt jouw producten op maat.

R

Uniek: kleinschalige productie

Dankzij onze investering in kleinere machines kunnen wij jouw product al vanaf enkele stuks produceren**. Bij ons heb je bovendien geen budgetten van 10.000+ euro’s nodig. Ontdek onze scherpe tarieven hieronder.

Bij andere labo’s in de EU moet je minstens voor 1.000 stuks afnemen en grote bedragen tot zelfs €12.700 per product neertellen enkel voor het ontwikkelen van de formule. Dat is niet haalbaar voor startende of kleine bedrijven.

**Producten m.b.t. color cosmetics (makeup, etc.) zijn niet geschikt voor productie onder 1.000-10.000 stuks.

Inspiratie nodig?

Private Label

Ontwikkel jouw product samen met onze experten. Je kan kiezen uit verschillende pakketten voor het ontwikkelen van jouw formule.

 

Bundel Korting

Wens je meerdere producten tegelijk te ontwikkelen of variaties op dezelfde formule? Dan gaat de prijs per product (zie hieronder) naar beneden. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Productie niet inbegrepen

De keuze van jouw verpakking, etiket en andere upgrades behoren tot fase 2 (productie). Deze zitten dus niet inbegrepen in het ontwikkelingspakket (fase 1) omdat wij op dit moment nog niet weten hoeveel stuks je nodig hebt.

Bekijk het overzicht van het hele proces hier

STARTING BUSINESS

Private Label Starter

Vanaf €2.650*

Bestaande formule

Vertrek vanuit een reeds voorgemaakte formule. Hieraan kan u tot 2 actieve stoffen (1) laten toevoegen, naargelang de basisformule.

Basic Testen

Alle basistesten zijn inbegrepen in dit pakket zodat jouw product op de markt mag verkocht worden.

2 Sample Rondes

In dit pakket zitten 2 sample rondes inbegrepen. (2)

GROWING BUSINESS

Private Label Plus

Vanaf € 3.450*

Custom formule

Dit pakket bevat een op-maat-gemaakte formule waarbij u tot 3 actieve stoffen (1) kan opgeven die u wenst op te nemen in deze formule.

Basic Testen

Alle basistesten zijn inbegrepen in dit pakket zodat jouw product op de markt mag verkocht worden.

5 Sample Rondes

In dit pakket zitten 5 sample rondes inbegrepen. (2)

Bescherming van formule

Uw formule kan niet door andere klanten gebruikt worden.

PROFESSIONAL BRAND

Private Label Pro

Vanaf € 5.450*

Custom formule

Dit pakket bevat een op-maat-gemaakte formule waarbij u tot 10 actieve stoffen (1) kan opgeven die u wenst op te nemen in deze formule.

Advanced Testen

Alle wettelijke testen, inclusief verpakkingstesten zijn inbegrepen in dit pakket. 

9 Sample Rondes

In dit pakket zitten 9 sample rondes inbegrepen aan voordeel tarief. (2)

Geavanceerde bescherming

Uw formule kan niet door klanten of derden nagemaakt worden.

Labs Patented Blends

U hebt toegang tot onze beschermde complexen voor geavanceerde formules. (3)

ADVANCED FORMULATION

Full Service

Prijs op aanvraag

Advanced Custom formule

Dit pakket bevat een geavanceerde op-maat-gemaakte formule met een onbeperkt aantal actieve stoffen (1) die wij verwerken in deze formule.

Complete Testen

Alle mogelijke testen zijn inbegrepen m.b.t. het maken van claims, patch-testen en verpakkingstesten.

12 Sample Rondes

In dit pakket zitten 12 sample rondes inbegrepen aan voordeel tarief. (2)

Geavanceerde Bescherming

Uw formule kan niet door klanten of derden nagemaakt worden.

Labs Patented Technologies

U hebt toegang tot onze beschermde complexen en technologieën om geavanceerde formules te maken. (3)

Jouw Voordelen bij Laurette Labs

GRONDSTOF RESERVE INBEGREPEN

De prijzen op onze website zijn altijd: ontwikkeling van jouw product (inclusief diensten in pakket) + een reserve van de grondstoffen. 

Andere laboratoria geven enkel een prijs voor de ontwikkeling en verbergen de hoge grondstofkosten tot op het einde, waarbij je altijd een hoge eindfactuur ontvangt die je niet op voorhand kan inschatten.

GPC (GRONDSTOFPRIJZENCLAUSULE)

Wil je jezelf 100% beschermen voor alle grondstoffen en hoge productiekosten vermijden? Maak gebruik van deze clausule en voorkom onverwachte prijsstijgingen van belangrijke grondstoffen. (1)

Je geniet van extra korting bij het nemen van deze clausule.

LAGE BESTELHOEVEELHEDEN

Bij Laurette Labs kan je jouw eigen product al laten produceren vanaf 10 stuks. Je hoeft dus niet voor 1.000 stuks of meer af te nemen bij ons. Zo heb je geen risico op onverkochte voorraad die lang blijft staan.

Hoe meer stuks je laat produceren, hoe lager de prijs per stuk. Zo gaat jouw eigen winst wel hoger liggen bij een groter aantal stuks (5).

FLEXIEBELE BETALING

Moet je nog onverwachte investeringen doen in je zaak? Geniet van een flexibele betalingsspreiding en betaal jouw project af per schijf verspreid in de tijd. Zo leg je geen extra druk op jouw bedrijf. (2)

Bij andere laboratoria moet je 100% van de ontwikkeling vooraf betalen. Anders beginnen ze niet aan de ontwikkeling.

SAMPLE RONDES

In elk Private Label Pakket en Full Service Pakket zitten een reeks sample rondes inbegrepen. Heb je ongebruikte samples? Deze worden omgezet in een korting die zichtbaar is op jouw eindfactuur. Zo gaat niets verloren en geniet jij van de beste prijs.

Je kan altijd extra sample rondes aanvragen indien dat nodig zou zijn. (3)

GEEN RESTWAARDEN

Laurette Labs werkt niet met restwaarden voor de grondstoffen van onze vaste leveranciers. Deze kunnen wij in lage hoeveelheden aankopen zonder restwaarden. (4)

Andere laboratoria rekenen altijd de restwaarden van jouw project aan en geven een vertekend beeld aangezien deze kost niet in de productieprijs is inbegrepen.

(1) GRONDSTOFPRIJZENCLAUSULE: Deze clausule vereist dat de volledige kost van het ontwikkelingspakket reeds voldaan wordt bij de start van de ontwikkeling. Bij afwezigheid van betaling is het onmogelijk om alle grondstoffen aan te kopen en kan Laurette Labs deze prijsgarantie niet aanbieden. Betalingsspreiding is hier uitgesloten. Korting afhankelijk van het geselecteerde pakket.
(2) FLEXIBELE BETALING: De standaard aflossing bedraagt 40% voor de eerste schijf bij aanvang van het project en is onmiddelijk te betalen. De volgende schijven zijn per 20% per periode van 30 dagen af te betalen. Bij de start van de productie dient 100% van de ontwikkelingskost te zijn betaald. GPC-clausule is niet mogelijk bij betalingsspreiding.
(3) SAMPLE RONDES: Overige sample rondes worden automatisch omgezet in een korting bij de eindfactuur. Korting is afhankelijk van het resterend aantal rondes. Extra sample rondes zijn mogelijk aan €300 ex. btw per ronde per product.
(4) RESTWAARDEN: Restwaarden worden enkel aangerekend indien grondstoffen niet in ons standaardassortiment voorkomen (zeldzame grondstoffen met beperkte beschikbaarheid), of niet inzetbaar zijn bij andere projecten of niet vatbaar zijn voor opslag op lange termijn.
(5) MOQ: Voor color cosmetics zijn andere minimal order quantities van toepassing. Deze hangen af van externe factoren, naargelang het type product, verpakking en beschikbaarheid.

 

Kortingen

Geniet van extra korting door gebruik te maken van onderstaande opties.

EXTRA KORTINGEN

Ongebruikte Sample rondes

Van toepassing per pakket

 

Sample Round Discount

Heb je nog ongebruikte sample rondes op jouw product? Wij zetten deze om in een korting op jouw eindfactuur. Zo geniet jij van de beste prijs en gaat er niets verloren.

De korting is afhankelijk van het aantal resterende sample rondes en zal apart worden weergegeven per product.

EXTRA KORTINGEN

Bundelkorting

Extra korting op ontwikkeling en productie

 

Korting op meerdere producten

Wens je meer dan één product tegelijk te ontwikkelen? Dan geniet je van volumekorting. Deze zijn afhankelijk van de pakketten die je gelijktijdig wenst te ontwikkelen.

Neem contact op met jouw sales verantwoordelijke voor meer info.

EXTRA KORTINGEN

Referrals

Tot 30% extra korting

 

Referral Program

Geef 5% korting aan een collega en krijg zelf 5% korting op jouw project. Verwijs tot 6 collega’s en geniet van kortingen tot 30% op de afrekening van jouw project.

Voorwaarden zijn van toepassing. Bekijk onze Referral Benefits voor meer info.

Hoe verloopt het proces?

Private Label Timeline

 

VOORBEREIDING

In deze fase wordt jouw dossier aangemaakt en alle formaliteiten overlopen om een product te kunnen ontwikkelen bij Laurette Labs.

Toewijzing van jouw account manager

Naargelang jouw locatie zal je een regionale account manager toegewezen krijgen die als jouw contactpersoon fungeert tijdens de hele procedure.

Een verkennend gesprek

Jouw persoonlijke account manager zal jou uitnodigen voor een verkennend gesprek. Hij of zij zal een presentatie geven over Laurette Labs, welke diensten wij leveren en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Opening dossier

Na afloop van het gesprek kan je beslissen om jouw product(en) al dan niet te ontwikkelen bij Laurette Labs. In dat geval zal je een document ontvangen om jouw dossier officieel te openen. 

ONTWIKKELING

In deze fase start de ontwikkeling van jouw (product) formule. Onze laboranten maken samples die je telkens kan uittesten.

Kiezen van ontwikkelingspakketten

Tijdens het invullen van de bijzondere documenten zal gevraagd worden welke pakketten (zoals deze weergegeven staan op de website) je wenst te gebruiken.

Maken van samples

Van zodra onze laboranten alle informatie hebben, gaan deze aan de slag met het maken van product samples. Deze zal je telkens kunnen uittesten en feedback doorgeven aan ons om de formule te verfijnen.

Wettelijke Testen

Is de formule af volgens jou? Dan zal deze worden getest conform de geldende wet- en regelgeving. (Naargelang de samenstelling van de formule kunnen bepaalde testen langer duren).

UITVOERING

In deze fase bekijken we samen welke soort verpakking en bedrukking je wenst te gebruiken om jouw product een uniek uitzicht te geven.

Keuze van verpakking en bedrukking

Tijdens een volgend gesprek of online meeting zal je kunnen kennismaken met alle mogelijkheden m.b.t. de verpakking. Je zal de verschillende materialen en afwerkingen kunnen bezichtigen en uitmaken welke het beste aansluit bij de waarden van jouw merk.

Productie

Vanaf het moment dat de formule alle certificaten en goedkeuringen heeft gekregen van ons labo dan kan deze in productie gaan.

Levering

Is jouw product klaar? Wij pakken deze zorgvuldig in en bereiden deze voor om te leveren aan het door jou gekozen leveringsadres.

Vragen?

R

Neem contact met ons op

via labs@laurettecosmetics.com

of via uw persoonlijke account manager

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping