Laurette Labs

Extra informatie

Over Ons

R

Laurette Cosmetics

Laurette Cosmetics is producent en verdeler van haar eigen merken in de beauty & pharma sector. Wij bieden een volledig assortiment aan voor apotheken, schoonheidsinstituten, boutiques en andere professionals.

R

Laurette Labs: jouw partner voor private label cosmetica

Wil jij jouw eigen, unieke producten ontwikkelen voor jouw zaak met kleine afnames en aan scherpe prijzen? Dan is Laurette Labs voor jou. Onze formulatoren en experten begeleiden jou in dit leerrijk en boeiend proces van het op de markt brengen van jouw eigen product. Wij helpen jou van concept tot lancering.

Wens je Vegan, Cruelty-Free, Palm-Free, COSMOS, ECOCERT,… producten te ontwikkelen? Laurette Labs ontwikkelt jouw product op maat.

R

Uniek: kleinschalige productie

Dankzij onze investering in kleinere machines kunnen wij jouw product al vanaf enkele stuks produceren. Bij ons heb je bovendien geen budgetten van 10.000+ euro’s nodig. Ontdek onze scherpe tarieven hieronder.

Bij andere labo’s in de EU moet je minstens voor 1.000 stuks afnemen en grote bedragen tot zelfs €12.700 per product neertellen enkel voor het ontwikkelen van de formule. Dat is niet haalbaar voor startende of kleine bedrijven.

Inspiratie nodig?

White & Private Label

R

Kies het pakket dat bij jouw merk / bedrijf past

Prijzen die gelden in 2024

De prijzen op deze pagina gelden voor dit jaar. Tijdens de eerste maand van elk nieuw jaar worden onze nieuwe prijzen gepubliceerd en aangepast conform onze nieuwe contracten met onze leveranciers.

SMALL BUSINESS

White Label Starter

Vanaf €950*

meer info

Standaard product

Kies uit één van de reeds bestaande Labs producten. Uw gekozen ontwerp zal geregistreerd worden bij alle instanties en alle juridische formaliteiten brengen wij in orde.

De formule is reeds bestaande en kan u niet zelf samenstellen.

U kan uw eigen ontwerp aan ons bezorgen in PDF of .AI formaat of het ontwerp overlaten aan onze designer. Deze zal het design verzorgen (in regie).

Voordelen

Geen ontwikkelingskost

Al vanaf 10 stuks/product

WELLNESS & SPA

Private Label Plus

Vanaf € 3.450* €2.967*

meer info

Personaliseerbare formule

Kies uit één van de reeds voorgemaakte basis producten en voeg minimum 3 extracten toe aan deze basis. De keuze van extracten is beperkt naargelang de basis formule.

Kies uit meer dan 500 actieve ingrediënten om toe te voegen.

5 herformuleringen / samples

Laat tot (minimum) vijf keer een nieuwe sample maken tot je tevreden bent

Voordelen

Beperkte personalisatie

Productie vanaf 1 stuk

BEAUTY INSTITUTES & PRO SALONS

Private Label Pro

Vanaf € 5.450* € 4.687*

meer info

Custom formule

Kies uit onze volledige assortiment om jouw formule samen te stellen. Voeg minimum 10 actieve stoffen of extracten toe aan jouw formule.

Alle wettelijke testen zijn inbegrepen in dit pakket zodat jouw product op de markt mag verkocht worden.

10 herformuleringen / samples

Laat tot (minimum) 10 keer een nieuwe sample maken tot je tevreden bent

Voordelen

Volledige personalisatie

Productie vanaf 1 stuk

HOSPITALITY & PROFESSIONALS

Full Service

Prijs op aanvraag

meer info

Custom formule

Kies uit ons volledige assortiment om jouw formule samen te stellen. Er gelden geen beperkingen voor het toevoegen van extracten.

Bij dit pakket krijg je toegang tot onze gepatenteerde ingrediënten en beschermde technieken/processen.

20 herformuleringen / samples

Laat tot (minimum) 20 keer een nieuwe sample maken tot je tevreden bent

Voordelen

Volledige personalisatie

Schaalvergroting vanaf 500 stuks

Kortingen

Geniet van extra korting door gebruik te maken van onderstaande opties.

EXTRA KORTINGEN

Bijzondere Aanbieding

Tijdelijk korting op eerste product

 

Geldig t.e.m. einde maand

Geniet van korting op jouw eerste product. Standaard krijg je 14% korting op de ontwikkeling + 14% korting op de productie van jouw eerste product.

Aanbieding enkel geldig op Plus, Pro of Full Service Pakket.

EXTRA KORTINGEN

Bundelkorting

Variabele korting op productie

 

Korting op 2e product

Wens je meer dan één product tegelijk te ontwikkelen? Dan geniet je van volumekorting. Deze zijn afhankelijk van de pakketten die je gelijktijdig wenst te ontwikkelen. 

Neem contact op met jouw sales verantwoordelijke voor meer info.

EXTRA KORTINGEN

Referrals

Tot 30% extra korting

 

Referral Program

Geef 5% korting aan een collega en krijg zelf 5% korting op jouw project. Verwijs tot 6 collega’s en geniet van kortingen tot 30% op de afrekening van jouw project.

Voorwaarden zijn van toepassing. Bekijk onze Referral Benefits voor meer info.

Prijzen

Prijzen die gelden in 2024

Alle prijzen zoals weergegeven onder de afdeling ‘White & Private Label’ zijn exclusief btw en zijn een éénmalige kost. De kost m.b.t. de productie is niet inbegrepen en is afhankelijk van het volume. 

R

Productie niet inbegrepen

De keuze van jouw verpakking, etiket en andere upgrades worden apart gefactureerd bij de afrekening. Deze zitten dus niet inbegrepen in het ontwikkelingspakket omdat wij op dit moment nog niet weten hoeveel stuks je nodig hebt.

R

Grondstofprijzenclausule of GPC (BELANGRIJK)

Om onaangename verrassingen te vermijden bij de afrekening kan je kiezen om de prijzen vast te leggen met deze clausule. Wij kopen voldoende grondstoffen in om jou te beschermen tegen de schommelende grondstofprijzen (ongeacht hoe lang jouw formule in ontwikkeling is). De enige voorwaarde hiervoor is dat je de prijs van het ontwikkelingspakket (inclusief kortingen, indien van toepassing) volledig betaalt. Na de betaling start jouw ontwikkeling meteen.

Hoe verloopt het hele proces?

Een overzicht van begin tot einde

 

VOORBEREIDING

In deze fase wordt jouw dossier aangemaakt en alle formaliteiten overlopen om een product te kunnen ontwikkelen bij Laurette Labs.

Toewijzing van jouw account manager

Naargelang jouw locatie zal je een regionale account manager toegewezen krijgen die als jouw contactpersoon fungeert tijdens de hele procedure.

Een verkennend gesprek

Jouw persoonlijke account manager zal langskomen voor een verkennend gesprek. Hij of zij zal een presentatie geven over Laurette Labs, welke diensten wij leveren en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Opening dossier

Na afloop van het gesprek kan je beslissen om jouw product(en) al dan niet te ontwikkelen bij Laurette Labs. In dat geval zal je een document ontvangen om jouw dossier officieel te openen. 

ONTWIKKELING

In deze fase start de ontwikkeling van jouw (product) formule. Onze laboranten maken samples die je telkens kan uittesten.

Kiezen van ontwikkelingspakketten

Tijdens het invullen van de bijzondere documenten zal gevraagd worden welke pakketten (zoals deze weergegeven staan op de website) je wenst te gebruiken.

Maken van samples

Van zodra onze laboranten alle informatie hebben, gaan deze aan de slag met het maken van product samples. Deze zal je telkens kunnen uittesten en feedback doorgeven aan ons om de formule te verfijnen.

Wettelijke Testen

Is de formule af volgens jou? Dan gaat deze worden getest conform de geldende wet- en regelgeving. (Naargelang het gekozen ontwikkelingspakket is er al dan niet een vereiste om de samengestelde formule te testen.

PRODUCTIE

In deze fase bekijken we samen welke soort verpakking en bedrukking je wenst te gebruiken om jouw product een uniek uitzicht te geven.

Keuze van verpakking en bedrukking

Tijdens een volgend gesprek of online meeting zal je kunnen kennismaken met alle mogelijkheden m.b.t. de verpakking. Je zal de verschillende materialen en afwerkingen kunnen bezichtigen en uitmaken welke het beste aansluit bij de waarden van jouw merk.

Productie

Vanaf het moment dat de formule alle certificaten en goedkeuringen heeft gekregen van ons labo dan kan deze in productie gaan.

Levering

Is jouw product klaar? Wij pakken deze zorgvuldig en en bereiden deze voor om te leveren aan het door jou gekozen leveradres.

Geen eigen product nodig?

Ontdek onze bestaande merken

 

Laboratoires Laurette

R

Verzorgingslijn met unieke Kenmerken

Ontwikkeld & geproduceerd in België en vervaardigd met gepatenteerde technologieën. Bovendien zijn alle formules biologisch afbreekbaar volgens OECD standards.

R

Exclusief voor professionals

Laboratoires Laurette is voorbehouden voor professionals, waaronder schoonheidsinstituten en salons. Deze krijgen de mogelijkheid om exclusiviteit te verkrijgen in hun regio en genieten van bijkomende voordelen als lid van de Laurette instituts d’excellence.

R

Een scala aan verzorgingslijnen

Elke verzorgingslijn is gericht op het behandelen van 1 huidtype en bevat een reeks producten in het verzorgingsregime, waaronder scrubs, cleansers, serums, dagcrèmes, etc.

Irritated skin

Soothing lijn

Tegen roodheid

Skin Revitalisation Comlplex bevat kalmerende ingrediënten zoals Allantoin & Alpha-Bisabolol die anti-inflammatoire werking hebben.

Glycoproteïnen & Aminozuren

Verbeteren de weerstand van huid barrière  door deze te verstevigen.

Threonine & Valine als bouwstenen voor huidcellen die hydraterende werking hebben en niet door lichaam zelf worden aangemaakt

Rozenbottel & Carrot Extract

Anti-Oxidant (tegen scheuren in huid)

Dry skin

Brightening lijn

Tegen droge huid

Sea Buckthorn(Duindoorn) Fruit Extract, rijk aan antioxidanten, Vitamines C B en E. Bron van Phytosterolen (water aanhouden om droogheid te voorkomen).

Crystalide Complex

Tetrapeptide-10 complex die huid laat stralen en porseleinen/glazen uitzicht geeft dankzij het stimuleren van α-crystalline, een transparante proteïne die de huid een stralend effect geeft.

Sea buckthorn

Oranje kleur

Mature skin

Balancing lijn

Verzorging van mature huid

Palmitoyl Tripeptide-5 helpt tegen degradatie van de huid door fijne lijntjes en rimpels weg te werken. Ruwheid van huid wordt verminderd en geeft een strakkere look.

Mineral Ferment Complex

Bevat 5 essentiële mineralen d.m.v. fermentatie. Diep voedende werking en volledig biologisch afbreekbaar.

Verhoogt absorptie van andere ingrediënten.

Spirulina & Hemp Seed oil

Gamma linoleic acid met groene kleur

Dull skin

Hydrating lijn

Verzorging met hydratatie

Marine Kelp Complex met zeewier dat rijk is aan antioxidanten en aminozuren en water langer kan aanhouden in de huid barrière.

Copper Tripeptide-1

Copper tripeptide-1 bestaat uit 3 aminozuren (glycine, histidine, and lysine) gecombineerd met het koper.

Ondersteunt de aanmaak van elastine, collageen en hyaluroonzuur

Koper-peptide, Indigo extract, Kelp Extract

Blauwe kleur

Professionals

Voorwaarden

Laboratoires Laurette

U bent een professional (zelfstandige)

Alleen professionals met een schoonheidsinstituut of salon komen in aanmerking om Laboratoires Laurette aan te kopen.

Particulieren kunnen deze producten niet verkrijgen. Deze kunnen onze producten enkel aankopen via de schoonheidsinstituten.

Minimale eerste bestelling €1.000 ex btw

Een eerste bestelling omvat een vast assortiment van producten (van elke collectie, behoudens afwijking) om uw klanten de beste behandeling te kunnen geven.

Instituts d'excellence

Instituten die exclusieve verdeler wensen te worden zonder concurrentie binnen een bepaald geografisch gebied kunnen bij hun eerste bestelling vanaf €2.500 ex btw exclusiviteit ontvangen. (Afhankelijk van grootte van gebied + aantal concurrenten). Deze genieten eveneens van een verhoogde marge tot x2.5 (in functie van eerste aankoopbedrag).

Verkoop & Herbestelling

Wij leggen geen verdere vereisten op m.b.t. specifieke verkoopcijfers of volumes die u dient te verkopen.

Wij verwachten enkel dat u in staat bent om onze producten te verkopen en minstens één bestelling per jaar plaatst aangezien u het hele jaar door geniet van gratis reclame via onze marketingkanalen.

Voordelen

Laboratoires Laurette

Verhoogde marges

Instituts d’excellence genieten van een hogere marge tot x2.5 (in functie van aankoopbedrag).

Bijkomende voorwaarden van toepassing. Contacteer uw salesverantwoordelijke voor meer info.

Geen minimale bestelhoeveelheid

Vanaf de tweede bestelling gelden er geen minimumbestellingen meer. Vul gericht je voorraad aan in kleine hoeveelheden zonder een minimum of  assortiment te moeten aankopen.

Niet online te verkrijgen

Alle producten onder Laboratoires Laurette zijn niet online verkrijgbaar, noch via onze website noch via distributeurs. Enkel schoonheidsinstituten krijgen het exclusief recht om onze producten aan te bieden aan klanten in hun instituut.

Gratis verzending op 3 orders per jaar

Uw instituut geniet van gratis verzending op de eerste drie orders van het jaar. Vanaf het vierde order geniet u van gratis verzending vanaf een bepaald minimum.

Gratis reclamecampagnes

Om onze bestaande klanten naar de juiste instituten in de buurt te begeleiden worden het hele jaar door gerichte reclamecampagnes gevoerd via traditionele- en sociale media.

Alle merken

Ontdek alle merken van Laurette Cosmetics
N

Laurette

Ons hoofdmerk bestaande uit bath & body producten, gifts & more

BEKIJK PRODUCTEN

N

Laurette Pharma

Laurette Pharma is ons merk exclusief voor apotheken. Deze verzorgingslijn is voorzien op mensen met een atopische huid.

BEKIJK PRODUCTEN

N

Laboratoires Laurette

Laurette Pharma is ons merk exclusief voor schoonheidsinstituten. Deze verzorgingslijn bevat verschillende collecties die een welbepaald huidtype behandelen.

BEKIJK PRODUCTEN

N

Laurette Labs White Label

Laurette Labs heeft een white label merk voor bedrijven die met hun eigen productlijn of merk willen starten. Kies uit onze reeks van bestaande standaardproducten en breng uw merk aan op de verpakking.

N

Hospitality

Geef een sublieme ervaring aan uw gasten met onze producten voor hotel en restaurants.

N

Sport

Verzorgingsproducten voor personen met een actieve levensstijl. Verkrijgbaar in selecte verkooppunten.

Vragen?

R

Neem contact met ons op

via labs@laurettecosmetics.com

of via uw persoonlijke account manager

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping