Bevestiging Afspraak

 

 

Bedankt. Jouw afspraak staat vast.

Je ontvangt nog een bevestiging via mail.

Geen mail ontvangen binnen 24u? Contacteer ons via labs@laurettecosmetics.com.

Wat zijn de volgende stappen?

1) Bevestigingsmail
U zal binnenkort een bevestigingsmail ontvangen. Naargelang de drukte kan uw mail iets langer onderweg zijn. Na 24u nog geen mail ontvangen? Contacteer ons via labs@laurettecosmetics.com.
Check zeker de spam-folder. Soms komt onze mail daar terecht bij nieuwe klanten.

 

2) De afspraak
Een van onze medewerkers zal bij u langs komen voor een verkennend gesprek over de dienstverlening van Laurette Labs. U zal voorbeelden van recente klanten kunnen bezichtigen en worden ingelicht over bijzondere aanbiedingen die al dan niet van toepassing zijn.
U beslist vrijblijvend of u verder wenst te gaan met de ontwikkeling van uw product(en).

 

3) Aan de slag
Wanneer u klant wenst te worden na het inleidend gesprek dan zullen wij meer info vragen m.b.t. de producten die u met onze experten wenst te realiseren. Wanneer onze laboranten over alle nodige informatie beschikken, gaan deze aan de slag met het maken van de eerste samples. Dit is de effectieve start van de ontwikkelingsfase.

Vragen?

Contacteer ons via het contactformulier.

Conform onze Algemene Voorwaarden behoudt de Laurette Group het recht om projecten/klanten te weigeren wanneer de aanvraag foutieve gegevens bevat of niet overeenstemmen met de realiteit. De pogingen van valse klanten om vertrouwelijke gegevens te bekomen zal bestraft worden conform ons beleid en de geldende wet- en regelgeving.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping