Laurette Labs

Project gestart

Bedankt. Jouw project is gestart.

Je ontvangt nog een bevestiging via mail.

Conform onze Algemene Voorwaarden en om valse projecten te voorkomen vragen wij jou alvast om de opstartkost voor het starten van jouw project te voldoen. U ontvangt voor dit bedrag een factuur voor uw boekhouding.

Geen mail ontvangen binnen 24u? Contacteer ons via labs@laurettecosmetics.com.

Gelieve onderstaand bedrag te voldoen via overschrijving

Totaalbedrag: €500 (inclusief belasting)
Onze rekening: BELFIUS BE59 0689 3831 9726
Mededeling: LABS24 Uw Naam (bijvoorbeeld LABS24 Selina De Smet)

U ontvangt na het voldoen van dit bedrag een factuur voor uw boekhouding.

Wat zijn de volgende stappen?

1) Bevestigingsmail
U zal binnenkort een bevestigingsmail ontvangen. Naargelang de drukte kan de mail iets langer onderweg zijn. Na 24u nog geen mail ontvangen? Contacteer ons via labs@laurettecosmetics.com.
Check zeker de spam-folder. Soms komt onze mail daar terecht bij nieuwe klanten.

 

2) Uw project voorbereiden
Onze medewerkers maken alles klaar om aan uw project te beginnen.
Bovenaan deze pagina of in de bevestigingsmail zal u een factuur met de opstartkosten van uw dossier terugvinden. Nadat deze factuur werd voldaan, zal u de verdere informatie ontvangen voor het ontwikkelen van uw project. Hiermee zijn alle administratieve kosten gedekt en worden vergissingen vermeden.

 

3) De afspraak (verplicht voor nieuwe klanten)
Wanneer u voor de eerste keer gebruik wenst te maken van onze dienstverlening is een afspraak vereist. U kan een afspraak met een verantwoordelijke inplannen hier. Een van onze medewerkers zal bij u langs komen om u te informeren over de dienstverlening van Laurette Labs.
Bent u een terugkerende klant en bent u reeds op de hoogte van onze dienstverlening? U hoeft geen bijkomende afspraak te maken om uw project te kunnen starten. Na de betaling van de dossierskost kan uw project meteen starten.

 

4) Aan de slag
Na het inleidend gesprek of het bezorgen van de vereiste documenten gaan onze laboranten aan de slag met het maken van de eerste samples. Dit is de effectieve start van de ontwikkelingsfase.
Op vraag van de klant kunnen wij een grondstofprijzenclausule activeren. Deze zal voorkomen dat tijdens de verdere ontwikkeling van uw formule de prijzen te veel stijgen. Om deze prijsvastheid te garanderen, zal u gevraagd worden om een bijkomend bedrag te voldoen. Deze is afhankelijk van de ingrediënten die u heeft opgegeven die u in u formule wenst op te nemen.

Vragen?

Contacteer ons via het contactformulier.

OPGELET: De Laurette Group behoudt het recht om projecten/klanten te weigeren wanneer de aanvraag foutieve gegevens bevat of niet overeenstemmen met de realiteit.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty
      Calculate Shipping